Blog, Maskers, Overige

Je haar wassen met appelazijn

Je haar wassen met appelazijn is goed voor je haar en je hoofdhuid. Het reinigt het haar goed, het is een natuurlijke shampoo. Je haarschubben gaan dicht waardoor je haar zachter word en meer gaat glanzen.

Wie wil dat nou niet? Het kalmeert ook nog is de huid waardoor dit ook goed te gebruiken is voor mensen die last hebben van roos, een jeukende hoofdhuid of hoofdhuidschilfers.

close-up-1850662_640

Je haar wassen met appelazijn, hoe?

Je kunt het beste een oude conditioner fles gebruiken en daar voor de helft appelazijn in doen en de andere helft water. Het verdunnen is belangrijk, aangezien je hoofdhuid een lagere pH waarde heeft dan het azijn.

Daarna masseer je het in je haar en daarna masseer je ook goed je hoofdhuid. Ongeveer 10 minuten laten intrekken en daarna goed uitspoelen anders ruik je heel de dag nog naar azijn!

Was je haar niet met shampoo hierna, shampoo is vaak erg agressief en anders heb je je haar voor niks met azijn gewassen. Het beste is om erna nog een keer je haar te wassen met een normale conditioner zodat je zeker bent dat je haar niet naar azijn ruikt.

Je kunt je haar wassen met appelazijn en dit maximaal 1 á 2 keer per week doen. Als je dit af en toe doet kun je na enkele weken al verschil zien.

Waar kan ik appelazijn kopen?
Je kunt het bijna overal kopen en het maakt niet uit welke soort je gebruikt, de goedkoopste werkt even goed als een dure.

Let your hair shine, succes ladies!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top