Blog, Conditioner, Reviews

Review Loving Blends conditioner Honing Goud van Garnier

Ben je van plan om de Loving blends conditioner te gebruiken? Of ben je op zoek naar een conditioner die te gebruiken is bij de Curly girl method? Check dan hierbij mijn review van dit product.

Loving blends conditioner

Deze review gaat over de Loving Blends conditioner honing goud van Garnier. Je kunt hem gewoon kopen in de Kruidvat of de Etos.

Review Loving Blends conditioner

In mijn zoektocht naar conditioners die ik kon gebruiken kwam ik deze tegen! Ik wilde hem graag testen want het is een goede conditioner als je haren wat extra verzorging nodig hebben. Wat extra verzorging kan nooit kwaad natuurlijk!

Waarom is deze conditioner zo goed? ‘Er zitten drie schatten in van de honingraat’. Dit staat letterlijk op de verpakking.

Er zit revitaliserende royal jelly in, voor het versterken voor het haar vanaf de wortel. Wat is dit in hemelsnaam? Dit heb ik opgezocht. Dit is een melkachtige substantie dat door de werkbijen wordt uitgescheiden wat voeding is voor de koningin. Hierdoor is het krachtig spul rijk aan vitaminen en mineralen.

Ook zit er Bijenbalsem in. Die zorgt voor een reinigende werking.

En natuurlijk honing! Om het haar te voeden en het haar zachter te maken.

Loving blends conditioner review

Wat vind ik ervan?

Ik heb deze conditioners meerdere keren getest en ik zal zeggen dat ik hem zeker blijf gebruiken. Het is een fijne conditioner. Ik vind het fijn om soms een andere conditioner te gebruiken.

Dit is een lichte conditioner die mijn haar niet zwaar maakt. Dat gezegd te hebben vind ik het ook geen wondermiddel. Ik had niet het gevoel dat ik opeens nieuw haar had of dat er een wonder gebeurde. Ze hebben ook van deze lijn een masker en serum. Ik neem aan dat deze wel zwaarder zijn en mijn haren nog beter aanpakken. Misschien dat ik die ook eens ga testen.

Ik blijf deze conditioner dus zeker gebruiken. Hij doet zijn werk goed en er zitten geen slechte siliconen in. Maar of hij echt al mijn haren die beschadigd zijn aanpakt dat weet ik niet. Hij verzorgd mijn haren wel goed in ieder geval!

Ingrediënten

In de Loving Blends conditioner zitten deze ingrediënten:
Loving blends conditioner ingredienten

Er staat inderdaad een Methicone op de lijst. Dit is een silicoon. Maar, het is een PEG Methicone. Wat betekent dat het een silicoon is die water-oplosbaar is! Hierdoor is deze conditioner gewoon te gebruiken als je de Curly girl methode volgt.

Raad ik dit product aan?

Yep. Ik raad zeker aan om deze conditioner eens is te testen! Waarschijnlijk vindt je hem ook zo fijn en verzorgend!

Gewoon te koop bij de Kruidvat of Etos voor ongeveer 4 euro.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top