Blog, Reviews, Tips

Review: Super Haar Formule van Holland & Barrett

Kan jouw haar wel een boost gebruiken en ben jij van plan de Super Haar Formule van Holland & Barrett te proberen? Of nog niet helemaal zeker? Lees dan mijn review!

Super Haar Formule

De review: Super Haar Formule van Holland & Barrett!

Twee maanden geleden ongeveer had ik best wat last van haaruitval. Niet dramatisch erg, maar ik vond het wel vervelend! Van mezelf heb ik al best dun haar, dus ik wilde niet nog minder haar hebben. Ik ging dus op zoek naar wat ik kon doen om dit te verminderen of te verhelpen. Ik kwam uit bij de Super haar Formule van Holland & Barrett die voorheen De Tuinen heette.

Deze Super Haar Formule zegt te zorgen voor een betere conditie van het haar. Dit houdt in meer glans, sterker haar en minder haaruitval.

Precies waar ik naar zocht! 🙂

Ik heb het gekocht bij Holland & Barrett en ben begonnen. De Super Haar Formule zijn tabletten in een pot. Het zijn best grote pillen, al zeg ik het zelf.

Het aanbevolen gebruik is 3 keer per dag 1 tablet. Maar dit vond ik zelf echt te veel. In de winkel vertelden ze me dat het ook zijn werk doet als je 2 keer per dag 1 tablet neemt. Alleen werkt het gewoon iets minder goed. Als je 2 keer nog te veel vindt, kan 1 keer per dag ook. Het duurt dan alleen iets langer voordat je verschil ziet, maar ook bij 1 keer per dag werkt hij nog.

Super Haar Formule review

Ik ben dus begonnen met 2 keer per dag 1 tablet. Het beste is als je dit bij het eten neemt. Dit heb ik dus ook gedaan na het eten. Je neemt ze met een slok water. Niet kauwen, gewoon in een keer doorslikken.

Meteen na de eerste dag kon ik al merken dat ik begonnen was. Je plas wordt er een stuk geler door de vitamine B2. Daarnaast moest ik ook vaker naar de wc.

Na 2 weken…

Na 2 weken begon ik te merken dat mijn haar meer ging glanzen en sterker was. Hier was ik erg blij mee! Maar aan het haaruitval veranderde nog niet veel.

Dit kwam pas na 1 maand. Toen de maand om was merkte ik echt dat ik een stuk minder haaruitval had! Het was nu eigenlijk gewoon normaal, geen haaruitval meer. Dus ik was tevreden!

Natuurlijk ben ik af en toe een tablet vergeten in te nemen. Soms vergat ik hem gewoon. Oops haha.

Je haar ook zou sneller kunnen groeien door deze tabletten. Ik heb dit niet bijgehouden, het zou leuk zijn als het langer is gegroeid, maar op zich ben ik wel tevreden hoe snel mijn haar groeit. Ik moet wel zeggen dat ik merkte dat mijn beenhaar sneller groeide! Dus dan zal het wel niet anders zijn geweest dat mijn hoofdhaar ook sneller is gaan groeien.

Maar ik wil het wel even over de nadelen hebben. Het was niet makkelijk om elke dag die 2 tabletten te slikken. Ten eerste vind ik ze te groot en ten tweede zijn ze totaal niet lekker. Ze stinken behoorlijk.

Als ze nou net zo klein en lekker waren als een vitamine C pilletje, dan was het best te doen! Maar dat zijn ze niet.

Super Haar Formule van Holland & Barrett

Dus had ik besloten om na deze eerste maand te stoppen. Ik had mijn doel bereikt en mijn haar zag er beter uit! Ik was ook benieuwd of het zo zou blijven als ik zou stoppen.

Nu, een maand later nadat ik gestopt ben is er niet veel veranderd. Ik heb geen haaruitval momenteel en mijn haar is nog steeds sterk. Misschien iets minder dan na de eerste maand, en misschien glanst het minder, maar dat vind ik lastig te zeggen.

Ik ben in ieder geval nog steeds blij dat ik het gedaan heb! Mocht ik in de toekomst weer een tijdje hebben waarbij mijn haar niet zo sterk is of weer meer uitvalt, ga ik zeker weer beginnen.

Maar ik zou deze tabletten niet elke dag kunnen nemen, daar zijn ze echt te groot en vies voor.

Wat zit erin? De ingrediënten!

Wat zit er allemaal in?

ingrediënten Super Haar Formule

Dit is wat Holland & Barrett zegt over de belangrijkste ingrediënten:

  • ”Het bevat onder andere een hoge dosering Zink, Biotine en L-Cysteine (Tarwe extract) ter ondersteuning van een normale haargroei, glanzend haar en optimale conditie van het haar.”
  • ”Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar.”
  • ”Bèta-caroteen, Vitamine C, Riboflavine en Zink zijn van belang voor het behoud van een gezonde huid. Ze ondersteunen het herstellend vermogen van de (hoofd)huid.”
  • ”De antioxidanten Vitamine C en Zink beschermen cellen en weefsels tegen invloeden van buitenaf. Ze helpen het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen.”
  • ”Choline en vitamine B6, B12 en Foliumzuur dragen bij tot een normaal homocysteinemetabolisme.”

Conclusie

Super Haar Formule

Ik raad deze tabletten zeker aan als je echt last hebt van haaruitval of als je haar in slechte conditie is. Met deze tabletten geef je je haar echt een boost.

Gebruik ze een maand en kijk dan wat het met je haar doet! Wie weet ben je daarna tevreden en kan je al stoppen.

Het heeft geen zin om ze maar een week te gebruiken, het beste resultaat zie je echt pas na een maand.

De tabletten zijn te koop bij Holland & Barrett >>

Heb je nog vragen? Laat een reactie achter!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top