Blog, Conditioner, Reviews

Review: Yes to carrots conditioner

– Voor 7,99 euro te koop bij Drogisterij.net –

krullenspullen-Yes-to-corrots

In mijn zoektocht naar een product met natuurlijke ingrediënten kwam ik deze conditioner tegen van Yes to carrots. Het is een grote fles met 500 ml en ruikt erg lekker. Ik gebruik hem als 2e conditioner. Deze laat ik er langer inzitten en ik gebruik hem soms ook als Leave-in conditioner.

Wat ben ik er blij mee zeg! Tot nu toe is hij mijn favoriete conditioner. Als ik hem in mijn haar smeer merk ik meteen verschil, mijn haar word zachter en ik kan er met mijn handen sneller doorheen zodat ik goed kan ‘kammen’ met mijn handen (ik doe het alleen met een grove kam als dit nodig is). En hij beweert ook nog is 97% uit natuurlijke ingrediënten te bestaan.

krullenspullen-Yes-to-corrots-2

De substantie is wit en voelt en ziet er als een normale conditioner uit. Meestal gebruik ik 3 á 4 van deze porties. Ik weet niet of jullie dat veel vinden maar dat vind ik normaal. Mijn vriendin heeft wat meer een slag en die heeft hem ook uitgeprobeerd, bij haar werkt hij maar alleen als ze weinig neemt. Haar haar word zwaar als ze te veel neemt, waarschijnlijk omdat ze ook minder nodig heeft.

krullenspullen-Yes-to-corrots-4

De ingredienten van Yes to carrots pampering conditioner: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Citrus Grandis Fruit Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Aloe barbadensis Leaf Juice, Punica Grantum Extract, Maris Agua, Maris Limus Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Parfum, Geraniol.

 

Pluspunten:

– Natuurlijke ingrediënten

– Maakt je haar zacht & makkelijk doorkambaar

Hydrateert je haar (dat merk je)

Minpunten:

– Maakt je haar zwaar als je te veel neemt

 

Voor 7,99 euro te koop bij Drogisterij.net

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top